04. јун 2020.

БЕОГРАДСКА ЛЕТЊА СЦЕНА

ПРОЧИТАЈТЕ ВИШЕ
Подели:

Након вишемесечне паузе глумци ће поново стати пред публику на Београдској летњој сцени. На заједничку иницијативу Секретаријата за културу и београдских позоришта, Град Београд је организовао и обезбедио јединствену сцену на отвореном, на стадиону Ташмајан.

Београдска летња сцена је јединствен догађај на коме ће бити изведено преко четрдесет представа. Све представе на манифетацији која ће београдској публици али и гостима нашег града понудити богат уметнички програм, почињу у 21ч док ће паралелно на малој сцени свакодневно у 18ч бити извођене дечје представе.

Цена карата које се могу купити на благајнама позоришта за вечерњу сцену је 500 динара а за дечје представе 250 динара. Улаз ће бити слободан за све медицинске раднике.

Југословенско драмско позориште ће 5. и 6. јула на сцени стадиона Ташмајдан извести представу ЛОРЕНЦАЧО Алфреда де Мисеа у режији Бориса Лијешевића. Карте се већ могу купити на благани ЈДП-а сваког радног дана и суботом од 10 до 15ч. Места нису нумерисана. Телефони благајне су: 3061 957 и 381 11 2644 447.

РЕПЕРТОАР МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ ОВДЕ