04. jun 2020.

BEOGRADSKA LETNJA SCENA

PROČITAJTE VIŠE
Podeli:

Nakon višemesečne pauze glumci će ponovo stati pred publiku na Beogradskoj letnjoj sceni. Na zajedničku inicijativu Sekretarijata za kulturu i beogradskih pozorišta, Grad Beograd je organizovao i obezbedio jedinstvenu scenu na otvorenom, na stadionu Tašmajan.

Beogradska letnja scena je jedinstven događaj na kome će biti izvedeno preko četrdeset predstava. Sve predstave na manifetaciji koja će beogradskoj publici ali i gostima našeg grada ponuditi bogat umetnički program, počinju u 21h dok će paralelno na maloj sceni svakodnevno u 18h biti izvođene dečje predstave.

Cena karata koje se mogu kupiti na blagajnama pozorišta za večernju scenu je 500 dinara a za dečje predstave 250 dinara. Ulaz će biti slobodan za sve medicinske radnike.

Jugoslovensko dramsko pozorište će 5. i 6. jula na sceni stadiona Tašmajdan izvesti predstavu LORENCAČO Alfreda de Misea u režiji Borisa Liješevića. Karte se već mogu kupiti na blagani JDP-a svakog radnog dana i subotom od 10 do 15h. Mesta nisu numerisana. Telefoni blagajne su: 3061 957 i 381 11 2644 447.