27. новембар 2020.

ПОЧИЊЕ ПРОДАЈА УЛАЗНИЦА ЗА ДЕЦЕМБАР

ПРОЧИТАЈТЕ ВИШЕ
Подели:

Продаја улазница за децембар почиње у суботу 27. новембра у 10.00 . Улазнице се могу резервисати за све представе које су на децембарском репертоару а могу се купити најраније недељу дана пре извођења представе. На овај начин желимо да избегнемо и сведемо на најмању могућу меру поновно враћање улазница у случају отказивања представа што је у тренутној епидемиолошкој ситуацији веома могуће. Молимо вас, да пратите наш сајт (jdp.rs) и друштвене мреже и тако се обавестите о евентуалним изменама у репертоару.

Резервација улазница се може извршити на благајни позоришта, позивом на бројеве благајне 2644-447 и 3061-957, путем мејла jdpblagajna@jdp.rs или на jdp.rs.

Радно време благајне: радним данима од 13.00 до 17.00, а викендом од 10.00 до 14.00.

Југословенско драмско позориште поштује све прописане мере у циљу заштите запослених и публике од корона вируса. Публика је у обавези да током боравка у позоришту, при куповини улазница и на представама носи заштитне маске. Сви којима буде измерена температура виша од 37,2 неће моћи да уђу у зграду позоришта. Између гледалаца у сали је обавезан размак па је у функцији 1/3 сале.