27. Novembar 2020.

POČINJE PRODAJA ULAZNICA ZA DECEMBAR

PROČITAJTE VIŠE
Podeli:

Prodaja ulaznica za decembar počinje u subotu 27. novembra u 10.00 . Ulaznice se mogu rezervisati za sve predstave koje su na decembarskom repertoaru a mogu se kupiti najranije nedelju dana pre izvođenja predstave. Na ovaj način želimo da izbegnemo i svedemo na najmanju moguću meru ponovno vraćanje ulaznica u slučaju otkazivanja predstava što je u trenutnoj epidemiološkoj situaciji veoma moguće. Molimo vas, da pratite naš sajt (jdp.rs) i društvene mreže i tako se obavestite o eventualnim izmenama u repertoaru.

Резервација улазница се може извршити на благајни позоришта, позивом на бројеве благајне 2644-447 и 3061-957, путем мејла jdpblagajna@jdp.rs или на jdp.rs.

Radno vreme blagajne: radnim danima od 13.00 do 17.00, a vikendom od 10.00 do 14.00.

Jugoslovensko dramsko pozorište poštuje sve propisane mere u cilju zaštite zaposlenih i publike od korona virusa. Publika je u obavezi da tokom boravka u pozorištu, pri kupovini ulaznica i na predstavama nosi zaštitne maske. Svi kojima bude izmerena temperatura viša od 37,2 neće moći da uđu u zgradu pozorišta. Između gledalaca u sali je obavezan razmak pa je u funkciji 1/3 sale.