14. мај 2021.


РАЈФАЈЗЕН БАНКА ДОБИТНИК ВИРТУС НАГРАДЕ ЗА ДУГОРОЧНО ПАРТНЕРСТВО СА ЈУГОСЛОВЕНСКИМ ДРАМСКИМ ПОЗОРИШТЕМ

ПРОЧИТАЈТЕ ВИШЕ
Подели:

Овогодишњи добитник ВИРТУС награде за дугорочно партнерство између пословног и непрофитног сектора добила је Рајфајзен банка за дугогодишње партнерство са Југословенским драмским позориштем. Награда, коју додељује Траг фондација, додељена је на виртуелној церемонији у четвртак 13. маја.

ВИРТУС награда за филантропију установљена је 2007. године са циљем да се препознају и подрже представници пословног сектора и грађани, који својим филантропским активностима стратешки и дугорочно доприносе развоју заједница у којима живе и послују.

Партнерство Рајфајзен банке и ЈДП-а одличан је пример дугорочне успешне сарадње пословног и непрофитног сектора, као и обостране добробити која из ње може да проистекне за заједницу, уз наравно, највећу корист за грађане – љубитеље врхунске позоришне уметности.

Са истанчаним слухом за сарадњу са институцијама културе, без превише сопствене промоције осим у заједничким акцијама, РФБ учествује у унапређењу рада партнера који због веома малих или недовољних буџета често нису у могућности да спроведу одређене пројекте и идеје.  Током пуних 16 година, колико траје успешна сарадња РФБ-а и ЈДП-а, реализовали смо бројне заједничке акције као што је ПОПУСТ НА УМЕТНОСТ којом смо обележили 10 година успешне сарадње а исте године Рајфајзен банка је добила Годишњу награду Југословенског драмског позоришта.