14. maj 2021.


RAIFFEISEN BANKA DOBITNIK VIRTUS NAGRADE ZA DUGOROČNO PARTNERSTVO SA JUGOSLOVENSKIM DRAMSKIM POZORIŠTEM

PROČITAJTE VIŠE
Podeli:

Ovogodišnji dobitnik VIRTUS nagrade za dugoročno partnerstvo između poslovnog i neprofitnog sektora dobila je Raiffeisen banka za dugogodišnje partnerstvo sa Jugoslovenskim dramskim pozorištem. Nagrada, koju dodeljuje Trag fondacija, dodeljena je na virtuelnoj ceremoniji u četvrtak 13. maja.

VIRTUS nagrada za filantropiju ustanovljena je 2007. godine sa ciljem da se prepoznaju i podrže predstavnici poslovnog sektora i građani, koji svojim filantropskim aktivnostima strateški i dugoročno doprinose razvoju zajednica u kojima žive i posluju.

Partnerstvo Raiffeisen banke i JDP-a odličan je primer dugoročne uspešne saradnje poslovnog i neprofitnog sektora, kao i obostrane dobrobiti koja iz nje može da proistekne za zajednicu, uz naravno, najveću korist za građane – ljubitelje vrhunske pozorišne umetnosti.

Sa istančanim sluhom za saradnju sa institucijama kulture, bez previše sopstvene promocije osim u zajedničkim akcijama, RFB učestvuje u unapređenju rada partnera koji zbog veoma malih ili nedovoljnih budžeta često nisu u mogućnosti da sprovedu određene projekte i ideje.  Tokom punih 16 godina, koliko traje uspešna saradnja RFB-a i JDP-a, realizovali smo brojne zajedničke akcije kao što je POPUST NA UMETNOST kojom smo obeležili 10 godina uspešne saradnje a iste godine Raiffeisen banka je dobila Godišnju nagradu Jugoslovenskog dramskog pozorišta.