22. мај 2020.

ХАДЕРСФИЛД на ЈДПтв вечерас и сутра у 21ч

ПРОЧИТАЈТЕ ВИШЕ
Подели:
h

Нажалост из техничких разлога нисмо у могућности да емитујемо планирану представу, која је требало да буде и последња у овом циклусу приказивања представа на ЈДПтв. Вечерас и сутра у 21х емитоваћемо снимак представе Хадерсфилд чију сте репризу најчешће тражили у протеклом периоду.

Са циљем да остане у контакту са својом публиком и помогне заједници да што лакше прође кроз период изолације, Југословенско драмско позориште је, на yоутубе каналу под називом ЈДПтв, почело да емитује представе које има у архиви. У жељи да останемо на што вишем уметничком нивоу, донели смо одлуку да се на ЈДПтв емитују само представе снимане професионално, са више камера, које су касније монтиране. Други услов је био да ни једна од тих представа до сада није виђена на интернету па је реч о премијерама. Представе су премијерно емитоване сваког четвртка у 21ч а репризирали смо их су петком и суботом у 21ч и недељом у 18 и 21ч. Термин недељом у 18ч уведен је после бројних молби путем друштвених мрежа да наше садржаје пуштамо у терминима у којима ће моћи да их прате и гледаоци широм света.

ЈДПтв је почео са емитовањем 26. марта 2020. године, премијером представе Хадерсфилд Угљеше Шајтинца у режији Алекс Чизхолм. До данас, представе емитоване на ЈДПтв видело је више од 65000 људи.

Хвала вам што сте били уз нас.