22. maj 2020.

HADERSFILD na JDPtv večeras i sutra u 21h

PROČITAJTE VIŠE
Podeli:
h

Nažalost iz tehničkih razloga nismo u mogućnosti da emitujemo planiranu predstavu, koja je trebalo da bude i poslednja u ovom ciklusu prikazivanja predstava na JDPtv. Večeras i sutra u 21h emitovaćemo snimak predstave Hadersfild čiju ste reprizu najčešće tražili u proteklom periodu.

Sa ciljem da ostane u kontaktu sa svojom publikom i pomogne zajednici da što lakše prođe kroz period izolacije, Jugoslovensko dramsko pozorište je, na youtube kanalu pod nazivom JDPtv, počelo da emituje predstave koje ima u arhivi. U želji da ostanemo na što višem umetničkom nivou, doneli smo odluku da se na JDPtv emituju samo predstave snimane profesionalno, sa više kamera, koje su kasnije montirane. Drugi uslov je bio da ni jedna od tih predstava do sada nije viđena na internetu pa je reč o premijerama. Predstave su premijerno emitovane svakog četvrtka u 21h a reprizirali smo ih su petkom i subotom u 21h i nedeljom u 18 i 21h. Termin nedeljom u 18h uveden je posle brojnih molbi putem društvenih mreža da naše sadržaje puštamo u terminima u kojima će moći da ih prate i gledaoci širom sveta.

JDPtv je počeo sa emitovanjem 26. marta 2020. godine, premijerom predstave Hadersfild Uglješe Šajtinca u režiji Aleks Čizholm. Do danas, predstave emitovane na JDPtv videlo je više od 65000 ljudi.

Hvala vam što ste bili uz nas.