Попусти и акције

Благајна Југословенског драмског позоришта почиње са радом у понедељак 7. септембра.

Благајна ће радити сваког радног дана и суботом од 10 до 15ч а на дан представе и поподне од 17 до 20ч, и недељом од 17 до 20ч. Репертоар Југословенског драмског позоришта је објављен на сајту позоришта и на друштвеним мрежама.

Карте се могу резервисати за све представе које су на септембарском репертоару а могу се купити најраније недељу дана пре извођења представе. На овај начин желимо да избегнемо и сведемо на најмању могућу меру поновно враћање улазница у случају отказивања представе.

Резервација улазница може се извршити на благајни позоришта, позивом на бројеве благајне 2644-447 и 3061-957, путем маил-а jdpblagajna@jdp.rs или на сајту jdp.rs.

Све представе ће се играти на Сцени „Љуба Тадић“ са почетком у 20ч.

Југословенско драмско позориште ће поштовати све прописане мере у циљу заштите запослених и публике од корона вируса. Публика ће бити у обавези да током боравка у позоришту, при куповини улазница и на представама, носи заштитне маске. Сви којима буде измерена температура виша од 37,2 неће моћи да уђу у зграду позоришта. У сали ће између гледалаца бити обавезан размак па ће у функцији бити 1/3 сале.

Текући репертоар ПДФ

Билетарница Југословенског драмског позоришта

Краља Милана 50, 11000 Београд, Србија

jdpblagajna@jdp.rs Локација Google Mapa
Радно време благајне:

Радно време билетарнице: радним данима од 13.00 до 17.00 а викендом од 10.00 до 14.00.