Popusti i akcije

KUPOVINA ULAZNICA / RADNO VREME BILETARNICE

 

Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici Jugoslovenskog dramskog pozorišta ili onlajn na sajtu www.jdp.rs. Rezervacije se mogu izvršiti samo pozivom na brojeve 011/2644-447 i 011/3061-957. Ulaznice se ne mogu rezervisati putem mejla.

Biletarnica Jugoslovenskog dramskog pozorišta radi radnim danima i subotom od 13.00 do početka predstave i nedeljom od 18.00 do početka predstave.

 

POPUSTI

 

Popust na pojedinačnu kupovinu ulaznica za penzionere

 

Popust na pojedinačnu kupovinu ulaznica za penzionere važi za ulaznice od 10. reda partera Scene „Ljuba Tadić“ i odobrava u iznosu od 30% na redovnu cenu ulaznica.

Grupni popust

Grupni popust podrazumeva kupovinu najmanje 20 ulaznica za istu ili različite predstave sa repertoara i važi za ulaznice od 10. reda partera Scene „Ljuba Tadić“.

Pravo na grupni popust imaju:

Obrazovne ustanove u iznosu od 50% popusta na redovnu cenu ulaznica
Druga pravna lica i grupe građana u iznosu od 30% popusta na redovnu cenu ulaznica

Popusti ne važe za ulaznice do 10. reda partera, balkon scene „Ljuba Tadić“ i scenu Studio JDP.

 

ZAMENA ILI REFUNDACIJA ULAZNICA

 

Korisnici mogu zameniti ulaznice kupljene na biletarnici za druge iste vrednosti ili ih vratiti uz refundaciju novca u punom iznosu najkasnije sat vremena pre početka predstave. Korisnici mogu zameniti ulaznice kupljene putem online sistema za druge iste vrednosti ili ih vratiti uz refundaciju novca u punom iznosu najkasnije do 13.00 na dan izvođenja predstave. Novčana sredstva se vraćaju na način na koji su kupljene karte plaćene.

Jugoslovensko dramsko pozorište može, u opravdanim slučajevima, otkazati predstavu, promeniti termin igranja ili zameniti predstavu. Ukoliko dođe do otkazivanja predstave, za korisnike koji su kupili online ulaznice Jugoslovensko dramsko pozorište će automatski poslati zahtev Banci za povraćaj sredstava na račun. Korisnici koji su ulaznice kupili na biletarnici mogu tražiti povraćaj novca ili ih zameniti za druge iste vrednosti do kraja tekuće sezone.

Biletarnica Jugoslovenskog dramskog pozorišta

Kralja Milana 50, 11000 Beograd, Srbija

jdpblagajna@jdp.rs Lokacija Google Mapa
Radno vreme blagajne:

Biletarnica Jugoslovenskog dramskog pozorišta radi radnim danima i subotom od 13.00 do 20.00 i nedeljom od 18.00 do 20.00.