30. oktobar 2020.

POČINJE PRODAJA ULAZNICA ZA NOVEMBAR

PROČITAJTE VIŠE
Podeli:

Prodaja ulaznica za novembar počinje u ponedeljak 2. novembra u 17h. Ulaznice se mogu rezervisati za sve predstave koje su na novembarskom repertoaru a mogu se kupiti najranije nedelju dana pre izvođenja predstave. Na ovaj način želimo da izbegnemo i svedemo na najmanju moguću meru ponovno vraćanje ulaznica u slučaju otkazivanja predstava što je u trenutnoj epidemiološkoj situaciji veoma moguće. Molimo vas, da pratite naš sajt (jdp.rs) i tako se obavestite o eventualnim izmenama u repertoaru.

Rezervacija ulaznica se može izvršiti na blagajni pozorišta, pozivom na brojeve blagajne 2644-447 i 3061-957, putem mail-a jdpblagajna@jdp.rs ili na sajtu jdp.rs.

Radno vreme blagajne: svakog radnog dana i subotom od 17.00 do 20.00 i nedeljom kada ima predstave od 17.00 do 20.00.

Jugoslovensko dramsko pozorište poštuje sve propisane mere u cilju zaštite zaposlenih i publike od korona virusa. Publika je u obavezi da tokom boravka u pozorištu, pri kupovini ulaznica i na predstavama nosi zaštitne maske. Svi kojima bude izmerena temperatura viša od 37,2 neće moći da uđu u zgradu pozorišta. Između gledalaca u sali je obavezan razmak pa je u funkciji 1/3 sale.