24. март 2020.

ПРЕДСТАВЕ ЈДП НА ИНТЕРНЕТУ

ПРОЧИТАЈТЕ ВИШЕ
Подели:

Чекајући моменат када ћемо поново почети да играмо и срећемо се из вечери у вече, Југословенско драмско позориште жели да остане у контакту са вама на једини начин који је могућ у условима када је најодговорније према себи и заједници остати код куће. Зато ћемо од четвртка 26. марта, на Youtube каналу (www.youtube.com/user/jugdramskopozoriste) и сајту jdp.rs емитовати снимке представа.

Прва представа коју ћемо вам приказати је Хадерсфилд Угљеше Шајтинца у режији Алекс Чизхолм. Почетак стриминга је у 21ч. Исту представу имаћете прилику да гледате наредна три дана у петак 27, суботу 28. и недељу 29. марта такође у 21ч.

Нову представу гледаћете наредног четвртка 2. априла. Такође у 21ч, емитоваћемо представу Буре барута Дејана Дуковског у режији Слободана Унковског. У четвртак 9. априла емитоваћемо представу Скакавци Биљане Србљановић у режији Дејана Мијача док је у четвртак 16. априла на програму ЈДП ТВ-а представа Млетачки трговац Виљема Шекспира у режији Егона Савина. Све представе ће бити репризно емитоване и наредна три дана по премијерном извођењу (премијере ће бити у четвртак а репризе у петак, суботу и недељу).

Будите са нама и пОсетите ЈДП Youtube канал, наш сајт и друштвене мреже.

Останите код куће! Будите одговорни према себи и заједници.

#ОстаниКодКуће