Ансамбл ЈДП

Весна Станковић

Завршила глуму на Факултету драмских уметности у Београду у класи проф. Владимира Јевтовића. Чланица Југословенског драмског позоришта од 2000. године.

ПОЗОРИШНЕ ПРЕДСТАВЕ (избор):

ЈДП: Тако је (ако вам се тако чини) (Госпођа Сирели), Под жрвњем (Фема, Госпа Маца), Нора! (Радница), Госпођица (Сусетка), Вишњик (Шарлота) 2010, Вишњик (Дуњаша) 2000, Није смрт бицикло (да ти га украду) (Александра), Коштана (Салче), Андромаха (Цефиза), У мочвари (Моника Мајер);

АТЕЉЕ 212: Дуго путовање у ноћ (Кетлин); ЗВЕЗДАРА ТЕАТАР: Бајка о позоришту (Стана Протић), Вирус (Марта Стојанов); ПОЗОРИШТЕ НА ТЕРАЗИЈАМА: Чај од јасмина; БДП: Кети и нилски коњ (Кети). Један је од оснивача и ауторка пројеката самосталне трупе „Театар Балкан нови покрет”.

ФИЛМ и ТВ: Чекрк, Виртуална стварност, Приђи ближе, Кафаница близу СИС-а, Агенција за СИС…

НАГРАДЕ: За монодраму Лина од камена тврђа добила је две Златне колајне на Међународном фестивалу монодраме и пантомиме у Земуну, као и награде за најбољу глумицу на фестивалима у Источном Сарајеву и Корчи, а за монодраму Милунка Златну колајну у Земуну и награду „Златни витез” на Међународном позоришном фестивалу у Москви.

На репертоару

Уторак
25 фебруар
25
Уторак фебруар

20:00 | Велика сцена „Љуба Тадић”
Иво Андрић

Госпођица

Режија Горчин Стојановић

  • (П) 1000 РСД
  • (Б) 600 РСД
  • (Л) 200 РСД
Попусти

ПОПУСТИ ЗА ОВУ ПРЕДСТАВУ:
Појединачни попуст – 50% за куповину улазница на дан извођења представе;
Групни попуст – 30% на групне посете правних лица и група грађана и 50% на групне посете образовних установа (за куповину најмање 20 улазница за исту или различите представе са репертоара; важи за улазнице од 10. реда партера и улазнице за балкон);

Мултимедија

ТАКО ЈЕ (АКО ВАМ СЕ ТАКО ЧИНИ) Луиђија Пирандела у режији Јагоша Марковића (фото: Ненад Петровић)
ГОСПОЂИЦА Иве Андрића у режији Горчина Стојановића